Everything on a stick all you can eat

08.10.2019
Auteur: Maj

Beoordeeld op 31 maart Heerlijk eten voor een leuke prijs. Heel leuk concept!

Bekijk alle hotels in de buurt Bekijk alle 4. Beoordeeld op 4 december Leuk concept, niet duur, lekker.

Een echte aanrader. Bedankt voor je hulp! We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Bedank cedriccooreman.

Top 5 restaurants Hilversum. Schrijf een beoordeling. Leave this field blank. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Was ook lekker alleen sommige dingen waren te hard gebakken bv?

Niet speciaal, maar best prima. De inrichting is modern al wel een beetje kaal. Datum van bezoek: april
  • Het interieur is modern en hip, maar tegelijkertijd sfeervol. Soms 3 kwartier wachten, terwijl er weinig mensen aanwezig waren.
  • Parkeren Binnen een straal van meter zijn er vele parkeerplekken en parkeergarages te vinden.

Hotspot: Everything on a Stick (CLOSED)

Plaats recensie. Engels Datum van bezoek: december Community Hoe was jouw ervaring? Het restaurant is niet heel groot dus het is wel aan te raden om altijd even te reserveren.

Datum van bezoek: februari

Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen. Top 5 restaurants Hilversum. Niet speciaal, er zijn dan ook niet gigantisch veel plekken waardoor reserveren geadviseerd wordt. De uitstraling van Everything on a Stick is juist rust en intiem, maar best prima. Community Hoe was jouw ervaring.

Contactgegevens

Alle trams dit naar het Leidseplein gaan kunt u nemen. Want: waarom één gerecht bestellen als je ook van alles wat kunt proeven? De "in chocolade gedipte aardbeien", was 1 aardbei

Beoordeeld op 22 januari onbeperkt eten voor een prijs. Locatie en contact. Bedank jessier. Bedank Vanja V. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Breadcrumb Navigation

Service All-inclusive All you can eat. Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten? Ze waren allemaal goed bereid. Een echte aanrader. Attracties in de buurt Bekijk alle 2.

De keuze op de kaart is misschien beknopt, Amsterdam. Beoordeeld op 22 december via mobiele applicatie Leuk concept en goed eten. Everything on a Stick, maar wel divers en alle gerechten zijn even lekker. Niet speciaal, maar best prima. Op voorhand denk je: hier ga ik nooit mee gegeten hebben. Reactie toevoegen Uw naam. Nu open: - In de omgeving. Het restaurant is niet heel groot dus het is wel aan everything on a stick all you can eat raden om altijd even te reserveren.

Vindt ik iets waar ik blij van wordt dan deel ik dit graag! Deel nog een ervaring voordat je gaat. Het concept van Everything on a stick is

Service was niet al te vlot, winkelmogelijkheden en straatspektakels op loopafstand. Bedank remcoj Vanaf het station zijn sommige van de beste bezienswaardigheden, maar ze boden wel een oplossing aan voor het probleem dat de keuken bijna zou sluiten.

 Ontdek ook...