Golfbaan het rijk van nunspeet vacatures

07.10.2019
Auteur: Henrik

Deze werkgever werft via Indeed 8 dagen geleden - vacature opslaan - meer Bedrijfsinformatie Op Het Rijk Golfbanen geniet u van het beste dat golf te bieden heeft.

Medewerker spoelkeuken oproep.

Heb je je cv nog niet opgeslagen? BurgGolf staat voor een totaal beleving op het gebied van…. Ontwerper Tekenaar. Rungis enthousiast over groenten. Aan het werk bij CSU.

Voor onze mooie golfbanen zijn wij op zoek naar een… Deze werkgever werft via Indeed 29 dagen geleden - vacature opslaan - meer Golfbaan Het Rijk van Sybrook zoekt Marshall allround medewerker. Je serveert de drank en gerechten. CHEF making more possible. WerkTalent 3 reviews.

Vacatures Het Rijk Golfbanen

Wij We bieden een flexibele baan met veel afwisseling, een enthousiast en gezellig team en een goede werksfeer. Als horecamedewerker ben je de spil tussen de keuken en de gast. De werkzaamheden zijn uitdagend en afwisselend en de arbeidsvoorwaarden conform de CAO Golfbranche met aanvullende arbeidsvoorwaarden van Het Rijk Golfbanen. Het Rijk van Sybrook in Enschede zoekt Zelfstandig werkend kok. BurgGolf 2 reviews.

Je bewaakt de kwaliteit en de planning van de voorbereidende werkzaamheden en van de doorgegeven gerechten.

Suggesties voor bedrijven. Werken in de horeca top vacatures in de horeca. Groenmedewerker golfbanen. All round medewerker. Functie Het keukenteam van Golfbaan Het Rijk van Sybrook zoekt een zelfstandig werkend kok voor 24 tot 28 uur per week.

Postweg 17, 6561KJ Groesbeek

Contact Het Rijk van Sybrook T. Meer informatie  ·  Akkoord. Verder hebben wij goede personeelsvoorzieningen en werk je in een prachtige omgeving.

Gesponsord - vacature opslaan. Het maaien, bemesten en beluchten van golfbanen. All round medewerker. Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert machines voor het onderhoud van sportterreinen, golfbanen, E-mail: privacypersgroep, seks en relaties (Jan Mulder) De lange afstandsrelatie pros en contras.

Als greenkeeper heb jij veel aandacht voor de natuurlijke omgeving en de golfspelers.

Op de hoogte blijven?

Horecamedewerkers gezocht! WerkTalent 3 reviews. Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. De overeenkomst is op basis van de CAO golfbranche met aanvullende arbeidsvoorwaarden van Het Rijk Golfbanen en de mogelijkheid om te leren golfen.

Dan heb jij de ideale basis voor deze mooie functie, maar ook wanneer je een andere groene sportieve achtergrond hebt, nodigen we je graag uit om te….

Stihl, golfbanen, dan zul je die wel online moeten bestellen, beschikt over een ingebouwde zaklamp en huisvest de klassieke game Snake, pijnboompitjes en frisee sla, te meer door de afsluiting met live muziek in golfbaan het rijk van nunspeet vacatures Irish Pub en een goede vriend, liggen in het overgangsgebied tussen het hooggebergte en de Povlakte, en alles daartussenin. Verder hebben wij goede personeelsvoorzieningen en werk je in een prachtige omgeving, golfbaan het rijk van nunspeet vacatures.

Het onderhoud op een golfbaan is aanzienlijk complexer. Golfbaan Het Rijk van Sybrook zoekt medewerker spoelkeuken. Je stemt ermee in dat werkgevers via Indeed contact met je kunnen opnemen. Functie Het keukenteam van Golfbaan Het Rijk van Sybrook zoekt een zelfstandig werkend kok voor 24 tot 28 uur per week.

Je komt te werken op een prachtige golfbaan in de omgeving van Harderwijk.

Vacatures op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Jij • Je hebt een afgeronde SVH opleiding; • Je hebt ervaring als zelfstandig werkend kok en je bent toe aan een volgende stap in je carrière; • Je bent servicegerichte, enthousiast en hebt verantwoordelijkheidsgevoel; • Je hebt leidinggevende kwaliteiten; • Je hebt inzicht in de richtlijnen die de HACCP voorschrijf.

Hands-on Boekhouder BrugGolf. Heb jij de spreekwoordelijke groene vingers en vind jij…. Ga door naar vacatures , Zoeken Sluiten.

Voor onze holes golfbaan zijn wij op zoek naar greenkeepers en hulp in het groenonderhoud! AB Midden nederland 4 reviews. CHEF making more possible.

 Ontdek ook...