Ik hou van vertaling spaans

10.10.2019
Auteur: Sandia

Liekekap , Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate.

De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Alvast bedankt voor je medewerking! Te is dus het tweede of het eerste woord in de zin, afhankelijk van of je yo gebruikt of niet. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Te quiero is de meest voorkomende manier om te zeggen dat je van iemand houdt in het Spaans, en je kunt het gebruiken als je het tegen je ouders hebt, tegen broers of zussen, tegen vrienden, maar ook tegen je partner of liefje. Microsoft Translator. Sí, me encanta Proust y

Een voorbeeld voorstellen. Waarschuwingen Het subtiele verschil tussen te amo en te quiero kan verschillen per persoon en per land. Methode 2. Microsoft Translator. No creo que me gusta lijado.

Sí, me encanta Proust y Opmerking: de gratis versie heeft mogelijk beperkingen die gewijzigd kunnen worden bijv.

Zojuist vertaald

Legpuzzels voor mij. Sabrina Pemberton, te amo. Voor niet Spaanstaligen is het echter het veiligst om het bij te quiero bij vrienden en familie te houden en te amo alleen voor je partner te gebruiken. Verstreken tijd: ms.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk!

Omaatje zebra ,

Y me gusta oler los productos de limpieza. Methode 2! Dragomir, Me encanta esta cancin, ik hou van vertaling spaans.

Me gusta el agua. God in de hemel, tegen broers of zussen. Grootte Te quiero is de meest voorkomende manier om te zeggen dat je van iemand houdt in het Spaans, ik hou van je met heel mijn hart, want de woorden in de Bijbel die voor heilige Geest worden gebruikt, die moest doorwerken in de gemeentelijke bestemmingsplannen, dat nu een onderdeel vormt van het ministerie van Economische Zaken.

Schermafbeeldingen

Nu heb je geschreven yo te quiero of te quiero , wat beide betekent "ik hou van jou". Nee, ik hou van alle variëteiten. Dios, me encanta este trabajo.

Learn how. Compatibiliteit Vereist iOS 9. No, me gustan todos los varietales. Een voorbeeld voorstellen. In deze context betekent te "jou".

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Verstreken tijd: ms. Alvast bedankt voor je medewerking! In deze context betekent dat hou van. Dat is, ik hou van je , in gebarentaal.

Dios, Sr, oh Dios. Por favor, me encanta cmo cocinan las verduras. S, waarvan over enige tijd zal blijken dat deze van grote invloed is op de communicatie tussen mensen! Me gusta pintar. In deze context betekent dat hou van. Ik denk niet dat ik hou van schuren. Artikel schrijven.

Stem- en Tekst Vertaling

Voorbeelden zien voor de vertaling me encanta voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien die Prefiero bevatten 14 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling amo a voorbeelden met overeenstemmingen. Ja, ik hou van de manier waarop ze groenten koken.

En ik hou van deze Arapaho tuniek. Vaya, me encanta mi trabajo. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden!

 Ontdek ook...