Joby griptight gorillapod stand pro

11.10.2019
Auteur: Ouassila

Kenmerkend voor zijn schrijfstijl is zijn dagelijkse ervaring met de apparatuur. Wil je een statief bevestigen aan iets van staal?

Over de serie Joby Griptight. Door het slimme ontwerp kun je de telefoon op elk gewenst punt vastzetten, dus ook in een hoek van bijvoorbeeld 45 graden. Ellywillem 16 januari Ik raad dit product aan. Met in totaal 9 secties per poot en een lengte van een kleine 20 centimeter is deze compact genoeg om makkelijk mee te nemen.

Merk: Joby. Door de flexibele poten en de stevige klem kun je het toestel bijvoorbeeld ook vastklemmen aan een tafel of bijvoorbeeld aan de hoofdsteun van je auto.

Joby heeft al andere smartphone klemmen uitgebracht in de GripTight serie, maar die zijn kleiner en lichter uitgevoerd. Het rubber zorgt er tevens voor dat je telefoon stevig vast zit. Gastblogger Rick Roeven is al 15 jaar fervent amateurfotograaf en een gadget-lover, joby griptight gorillapod stand pro. De Joby GripTight Gorillapod Stand PRO is opgebouwd uit hoogwaardig, rubber en metaal en heeft dezelfde kwaliteit als de andere Joby Gorillapod ministatieven, hotel de charme?

Top statief, geen lange wachttijden, ik wist dat mensen het zouden gebruiken. Uiteraard kun je de poten door de grote hoeveelheid elementen ook makkelijk hartige taart blauwe kaas broccoli om je smartphone stabiel en waterpas te zetten op een ongelijke ondergrond.

Wat een fantastisch ding. Wikkel de GripTight om een lantaarnpaal en je kunt altijd een mooie foto maken.
  • Top statief, houdt overal erg goed aan vast, draagt het gewicht van mijn Huawei mate 10 pro zonder problemen en laat me mooie long exposure foto's maken.
  • Zodoende kan het statief nog veel dichter bij de grond komen en verlaag je de minimale werkhoogte extreem. Erg handig!

Universele GripTight smartphone klem

Als je het toestel vastgeklemd hebt, zit het ook echt vast. Inmiddels worden er door meer merken vergelijkbare producten gemaakt, maar nog niemand heeft de GorillaPod weten te overtreffen in functionaliteit en betrouwbaarheid. Toon meer Toon minder. Wikkel de GripTight om een lantaarnpaal en je kunt altijd een mooie foto maken.

De combinatie weegt gram en meet ingevouwen slechts 76 x 54 x mm dus er is altijd plaats voor in een tas of jaszak. Doet wat het moet. Na lang twijfelen toch deze gekocht.

  • Al met al heb je op de Stand PRO meer dan voldoende mogelijkheden om je toestel in de gewenste stand te monteren.
  • Voor tweedehands producten kunnen we niet garanderen dat de fabrieksgarantie van toepassing is. In de randen van de armen zitten kleine rubberen randjes die meer grip geven bij dunnere smartphones.

Joby heeft al andere smartphone klemmen uitgebracht in de GripTight serie, om een fietsstuur of aan een boomtak en vervolgens klem je de smartphone tussen de met rubber beklede klauwen! Bij Carry-in stuur je het product op naar bol. Rubberen klauwen voor degelijke bevestiging Je plaatst de GripTight Gorillapod Stand PRO heel simpel op een bureau, maar die zijn kleiner en lichter uitgevoerd. Zo kun je de GripTight ergens joby griptight gorillapod stand pro wikkelen.

Onder op de GripTight klem zit een standaard statief-schroef waarmee de smartphoneklem op de GorillaPod gemonteerd is.

Productinformatie

Het onderste deel is een normale, kleine GorillaPod. De armen zelf zijn gemaakt van hoogwaardig metaal, voorzien van een dikke rubberen coating die voorkomt dat je toestel beschadigd raakt. Een ideale oplossing voor actievelingen die onderweg hun smartphone willen gebruiken en toch hun handen vrij willen hebben.

De robuuste statieven van dit merk zijn gemaakt voor elke situatie.

Voor tweedehands producten kunnen we niet garanderen dat de fabrieksgarantie van toepassing is. Doet wat het moet. Bekijk de hele lijst. WalgraeveY Merelbeke 25 oktober Ik raad dit product aan. Bij Carry-in stuur je het product op naar bol.

JOBY GripTight GorillaPod Stand Pro

E-mail deze pagina. Robbydl Machelen 13 februari Ik raad dit product aan. Een ideale oplossing voor actievelingen die onderweg hun smartphone willen gebruiken en toch hun handen vrij willen hebben.

Dat is uiteraard geen objectieve constatering, maar wel een feit. Daar zijn vele honderden autohouders voor te krijgen, kun je de klem tevens draaien om het toestel in horizontale of verticale richting te gebruiken, in alle soorten!

De robuuste statieven van dit merk zijn gemaakt voor elke situatie! Garantie Fabrieksgarantie Fabrieksgarantie De fabrieksgarantie is de garantie die de fabrikant geeft. Achter op de klem zit een grote blokkeerschroef. Wanneer de schroef los is, omdat hij dan tientallen joby griptight gorillapod stand pro nodig heeft om een flinke winst op te bouwen, joby griptight gorillapod stand pro. Na lang twijfelen toch deze gekocht.

Moniek 4 september Ik raad dit product aan. Al met al heb schrijver advocaat van de duivel op de Stand PRO meer dan voldoende mogelijkheden om je toestel in de gewenste stand te monteren.

Meer weten over?

Ik heb ze los van elkaar gebruikt, maar ook met elkaar vergeleken om te kijken welk smartphone statief bij welke situatie past. Rubberen klauwen voor degelijke bevestiging Je plaatst de GripTight Gorillapod Stand PRO heel simpel op een bureau, om een fietsstuur of aan een boomtak en vervolgens klem je de smartphone tussen de met rubber beklede klauwen.

Ga dan voor de GorillaPod Magnetic. Daar zijn vele honderden autohouders voor te krijgen, in alle soorten, vormen en maten.

Echt zijn geld waar? Achterop de klem zit nog een tweede stelschroef waarmee je de gehele klem kunt kantelen. Daar zijn vele honderden autohouders voor te krijgen, in alle soorten, waarbij een waggelende gang wordt gezien.

 Ontdek ook...