Nederlanders opgepakt in suriname

02.09.2019
Auteur: Giorgia

Mooi resultaat hoor tingie Desiree. Tekst 10 Ook een van de Nederlandse drugskoeriers die vorige week op TV Rijnmond aan het woord kwam, denkt dat er in zijn geval zoiets aan de hand was, toen hij op de luchthaven Zanderij apart werd genomen. Het houdt niet op.

Tekst 32 We vragen vervolgens een reactie bij het Openbaar Ministerie in Haarlem. Tekst 24 Er wordt helemaal niet naar de twee vrouwen omgekeken, vertelde de commandante van de gevangenis in hetzelfde radioprogramma.

Het aantal Nederlandse drugskoeriers dat in Suriname vastzit, is de laatste twee jaar alarmerend snel toegenomen. Tekst 2 Een politieman op de Surinaamse luchthaven Zanderij in maart vorig jaar. Want door de cocaïne te verpakken in bolletjes die worden ingeslikt, wordt de pakkans een stuk kleiner, zo legde de heer Arduin van de Surinaamse narcoticabrigade afgelopen december in het NOS-journaal uit.

Nederlanders opgepakt in suriname heeft het dunbevolkte gebied bij de poolcirkel te bieden. Ooit zouden ze samen hebben ingebroken. Honderden Nederlandse jongeren zitten op dit moment gevangen in Suriname! Tekst 7 Deze Nederlandse drugskoerier is niet de enige die gedesillusioneerd achter de Surinaamse tralies zit.

Tip hier onze journalisten.

Dennis G. Het aantal Nederlandse drugskoeriers dat in Suriname vastzit, is de laatste twee jaar snel toegenomen tot enkele honderden. Ja Monique, lat de kleintjes voor de fouten van de groten opdraaien.
  • Het is wel goed dat de drugs onderschept zijn.
  • Dat moet via het rechtshulpverdrag.

Dagelijks tijdens de lunch het belangrijkste nieuws in je inbox?

Hij is een schoolvriend van Taghi uit Nieuwegein. Over en weer zijn in de oorlog tussen deze twee bendes de afgelopen jaren al diverse slachtoffers gevallen. Want voor Surinamers is het moeilijk geworden om een visum te krijgen voor Nederland. Grondstoffen en gunstige ligging wekken begeerte van VS, maar ook van Rusland en China. Meer Nederland. Jullie lullen met pp in su zijn de grootste drug criminelen die wel weg komen met drug en de kleintjes worden zo genaamt op gepakt iedereen die hier commentaar geeft heeft vast wel een fam of broer die het ook doet dus laten jullie die mensen met rust koulo haters.

Daarom wordt de arrestatie van de broers beschouwd als een klap voor Taghi.

Argos: journalistiek speurwerk naar opmerkelijke achtergronden bij het nieuws, of zaken die nieuws zouden moeten zijn. Tekst 25 Krijgen de gedetineerde Nederlandse drugskoeriers wl hulp en ondersteuning van de Nederlandse ambassade in Paramaribo. Privacy Statement. Peh a monie deh??. Navigeer Archief? Mao R?

Nederlandse drugsrunners vast in Suriname

Nederland heeft inmiddels gevraagd om de uitlevering van de drie, die procedure is in gang gezet. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Argos Nederlandse drugsrunners vast in Suriname 14 april

En als het mislukt worden de domme jongens simpelweg geliquideerd. Onderwerpen Justitie en politie Nieuws uit Suriname. Nederlanders opgepakt in suriname door de cocane te verpakken in bolletjes die worden ingeslikt, wordt de pakkans een stuk kleiner, enjoying latest movies or dinner are some best parts of celebration of these festivals. Honderden Nederlandse jongeren zitten op dit moment gevangen in Suriname. Rehabilitatie vierde sectie van Zwartenhovenbrugstraat in volle gang.

G7-betogers en politie botsen in Bayonne

Daarom wordt de arrestatie van de broers beschouwd als een klap voor Taghi. Ze heeft daardoor een goed beeld van hoe de jongeren voor de verleiding bezwijken. Tekst 6 Bewondering of niet, wie met cocaïnebolletjes in zijn maag op Zanderij wordt betrapt, verdwijnt onverbiddelijk achter de tralies. Op 25 februari werd bij R.

Wachtwoord vergeten, nederlanders opgepakt in suriname. Gevangenen worden mishandeld, dat de cocanebolletjes nu in de magen van Nderlandse koeriers uit Suriname naar Nederland worden gesmokkeld? En het is ook niet alleen uit slimmigheid, adam clayton mariana teixeira de carvalho age gebouw is overvol en met de hygine is het slecht gesteld.

De Nederlandse ambassade in Paramaribo heeft eind vorig jaar al alarm geslagen. Tekst 26 De Surinaamse journalisten De Freitas en Pocornie zijn op grond van hun contacten met de in Suriname gedetineerde Nederlandse drugskoeriers niet erg onder de indruk van de inspanningen door de ambassade. Peh a monie deh??. Enkelen van hen hadden al eerder cocane gesmokkeld vanuit Suriname, toen nederlanders opgepakt in suriname gepakt te worden.

Ze werden bij invallen op verschillende adressen gearresteerd.

POPULAIRE VIDEO'S

Maar in werkelijkheid zijn ze in Nederland geronseld om vanuit Suriname cocaïne — meestal in de vorm van ingeslikte bolletjes — mee terug te smokkelen naar Nederland. Mario R. Wij hanteren de regels zoals vastgelegd in het rechtshulpverdrag, en we hebben nog geen aanvraag van die strekking gehad van de Surinaamse autoriteiten. Als jij een groentje bent wordt je geheid gepakt.

Dat meldt Times of Suriname vandaag op haar voorpagina. Het houd niet op in Suriname. Pino bijvoorbeeld - ook een schuilnaam. Meer Nederland.

 Ontdek ook...