Inhoud ehbo koffer oranje kruis

27.09.2019
Auteur: Casimir

Ik hoop voor je dat je deze Oranje Kruis verbanddoos niet hoeft te gebruiken, maar mocht dat wel zo zijn, dan heb je in ieder geval een goede EHBO koffer voorhanden!

Het is ook verstandig om altijd een lijstje met telefoonnummers van je huisarts, tandarts of het brandwondencentrum bij je te hebben. In sommige landen zijn een aantal van deze ook verplicht.

Hieronder beschrijven we wat je van de inhoud kunt verwachten. Wat is uw situatie? Ik winkel privé Toon prijzen incl. Hiermee zullen de meeste organisaties kunnen voldoen aan de ARBO wetgeving.

Is het mogelijk om per factuur te bestellen en betalen? Kan ik een offerte aanvragen?

Op het moment dat de EHBO doos tevoorschijn komt wil je zeker weten dat de inhoud nog goed is. Merk: Bevaplast. De eerste hulpset voor in het verkeer is de minst uitgebreide van alle EHBO koffers.

Bij deze set wordt eerst gedacht aan de verkeersdeelnemer. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Vind je producten die over datum zijn zoals gaasjes, wondpleisters of hechtstrips?
  • Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Het Oranje Kruis heeft verschillende richtlijnen opgesteld over wat de  aanbevolen inhoud van een EHBO-koffer moet bevatten.
  • U moet alleen zorgen voor het bieden van voldoende EHBO materiaal voor uw werknemers of bezoekers. Deze heeft de grootste inhoud.

Andere verkopers 2. De houdbaarheid is minimaal 2 jaar. Wij vragen u om voor het retourneren altijd eerst contact met ons op te nemen via klantenservice ehbo-koffer. Wat is uw situatie? Gevuld volgens de richtlijn van het Oranje Kruis uit Voorzien van goedkeuringsnummer van het Oranje Kruis Afmetingen: 32 × 23 × 13 cm Inclusief bevestigingsmateriaal en wandhouder.

De enige verbanddoos met deze erkenning. Reviews Schrijf een review. Voor Belgi gelden dezelfde bezorgvoorwaarden. Hieronder vindt u ons leverschema:. In sommige landen is het verplicht om een EHBO koffer in je auto te hebben.

Alle producten op EHBO-koffer.

Vind de juiste EHBO-koffer voor uw branche!

Wij stellen geen offertes op voor verbandmiddelen. Wij maken gebruik van bezorgdienst DHL. Ontvang net als onze andere Onderin deze pagina vindt u de complete inhoud van onze gekeurde BHV-koffer.

Carpoint Carpoint blusdeken 1 m x 1 m 12, zie je bij het afronden van de bestelling. Het voldoet aan de verwachtingen. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, Deze EHBO-koffer voor thuis - ook wel inhoud ehbo koffer oranje kruis of verbandtrommel genoemd - is bedoeld voor verlening van eerste hulp bij alledaagse ongevallen en letsels? Overige kenmerken Geschikt voor in de auto Nee. Koop je meerdere exemplaren in n keer dan wordt de prijs per stuk lager.

Complete EHBO koffer nodig?

Controleer regelmatig de houdbaarheid van de materialen in je EHBO koffer. Overige rubrieken Nieuws Medisch woordenboek Nieuwsbrief. Merk: Bevaplast.

Dan is een EHBO tas een handige keuze. Er worden hoge eisen gesteld aan de inhoud ehbo koffer oranje kruis, veiligheid en doeltreffendheid van de materialen. Heb je nog een suggestie of opmerking. Blaren doorprikken? Vaak samen gekocht. Wij verzenden de bestelling directu betaalt de factuur  achteraf binnen 30 dagen. Bekijk hier een voorbeeld.

Overige kenmerken Geschikt voor in de auto Nee.

Productbeschrijving

Bekijk en vergelijk alle verkopers. Het is daarom aan te raden een notitie in je agenda te maken zodat je op tijd controleert welke materialen over datum zijn, en je deze zo nodig kunt vervangen.

De koffer heeft daarom een zeer uitgebreide en volledige inhoud.

Ik heb een verkeerd of onvolledig adres opgegeven. Hoe kan ik dit wijzigen. Verkoop door Quick-safety. Productspecificaties Productinformatie Afmetingen inclusief verpakking 33,2 x 24,2 x 12,8 cm lxbxh Gewicht 2 kg.

 Ontdek ook...