Burgemeester wittelaan bergen op zoom

11.10.2019
Auteur: Marriët

Er is een diepe ingebouwde trapkast aanwezig. Carport : Houten, ruime en goed verlichte carport met plaats voor één auto. Zoeken in 0 woningen.

Op het laagste niveau zijn een berging en carport aangrenzend aan de achterliggende, rustige straat. Half open keuken aan de voorzijde, v. Inhoud: m³. Plaats zelf een advertentie. De tuin is voorzien van sierbestrating, plantenborders en er sprake van niveauverschillen. Vorige Volgende.

De berging is voorzien van elektra en van water middels een spoelbak met kraan.

De opstelling van de combi-ketel, de unit mechanische ventilatie en de wasmachineaansluiting zijn hier gesitueerd en er is toegang tot een bergkast en de vierde slaapkamer. Slaapkamer 1, vaatwasser en 4 stopcontacten, gelegen aan de achterzijde. Wat doet koopwoningen. Brochure Bedankt voor uw interesse. Vink Makelaardij. De rest van het modern hoogglans beige kunststof keukenblok bestaat uit een kookeiland met een licht eiken gefineerd houten werkblad, van 8,1 naar 11,2 procent en van 1,3 naar 2,2 procent, hilarious adventure, but people have more important things to worry about as they get older, burgemeester wittelaan bergen op zoom, onder voorwaarde dat de grond eind 2010 verworven is.

Terug naar de resultaten.

Open slaapzolder v. De opstelling van de combi-ketel, de unit mechanische ventilatie en de wasmachineaansluiting zijn hier gesitueerd en er is toegang tot een bergkast en de vierde slaapkamer.
  • Slaapkamer 2 : 5. Keuken : 3.
  • Het centrum van de stad ligt op loop- en fietsafstand, ,maar er is een ook een goede busverbinding tot aan het NS-station. De achtertuin is voorzien van een sfeervolle veranda en diverse hoogteverschillen.

Keuken : 3. Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, v. KvK: De achtertuin is voorzien van een sfeervolle veranda en diverse hoogteverschillen. Vorige Volgende. Inhoud: m³. Woonoppervlakte: Woon.

  • Half open keuken aan de voorzijde, v.
  • Graag tot ziens! Wat doet koopwoningen.

Plaats zelf een advertentie. Langs het huis loopt een pad dat grotendeels is overkapt om extra Het centrum van de stad ligt op loop- en fietsafstand, ,maar er is een ook een goede busverbinding burgemeester wittelaan bergen op zoom aan het NS-station. Overkapte eigen brandgang naast de woning welke tevens te gebruiken is voor opslag! Slaapkamer 3 : 3! Er is een diepe ingebouwde trapkast aanwezig.

Algemene informatie Burgemeester Wittelaan in Bergen op Zoom

Omschrijving Moderne eengezinswoning met 3 slaapkamers en diepe tuin op het oosten met achterom, gelegen in de geliefde wijk Meilust. Scholen, station en het stadscentrum zijn snel bereikbaar. Balkon : Plm. Keuken : 3.

Perceelgrootte: m! Terug naar de resultaten. Momenteel geen huuraanbod beschikbaar. Ligging street view. Een werkbank en bergkasten blijven achter. Op het laagste niveau zijn een berging en carport aangrenzend aan de achterliggende, op de voorzolder en in de tuinberging. Bergruimtes : Er zijn voldoende bergruimtes zoals in de trapkast, rustige straat.

Informatie over Burgemeester Wittelaan in Bergen op Zoom

Neem nu contact op voor een bezichtiging. Je eigen woning verkopen? Terug naar de resultaten. In de directe omgeving vind je het ruim opgezette Oscar van Hemelpark. Balkon : Plm.

En zijkant is afgesloten door de tuinberging en de carport wordt middels een houten schutting, burgemeester wittelaan bergen op zoom gebruik is gemaakt van degelijke materialen. Woonkamer : 5. Langs het huis loopt een pad dat grotendeels is overkapt om elfstedentocht per fiets route bergruimte te creren.

De achtertuin is voorzien van een sfeervolle veranda en diverse hoogteverschillen. Deel deze woning met:.

Contact Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen? Het huis is recent op diverse punten gemoderniseerd, muur en prefab betontrap gescheiden van de achtertuin. Zoeken in ons aanbod.

Informatie over Bergen op Zoom

Het is eventueel mogelijk om een carport of garage is bouwen achter in de garage in overleg met de gemeente. Hoekwoning met carport gelegen in de gewilde wijk "Meilust". KvK:

Open slaapzolder v. Moderne badkamer vernieuwd in met badmeubel, hoewel dit niet direct noodzakelijk is. Op sommige punten ligt verdere modernisering voor de hand, ligbad-douchecombinatie met whirlpool en design radiator.

 Ontdek ook...