Van breda verzekeringen hospitalisatie

10.10.2019
Auteur: Hessel

Een hospitalisatieverzekering betaalt jouw opname in het ziekenhuis en de medische verzorging die je er krijgt. Enkel medewerkers die dit zelf aanvragen worden effectief aangesloten.

Aansluiting is enkel mogelijk op de jaarlijkse vervaldag en voor een volledig verzekeringsjaar van 12 maanden. Raadpleeg  hier de tarieffiche. Meer weten? Dan kan je nu al premies betalen voor later.

Opname Als je moet worden opgenomen in het ziekenhuis, contacteer je Vanbreda. De jaarpremie De jaarpremie wordt driemaandelijks gefactureerd door Vanbreda. Je kan het attest aanvragen bij Vanbreda via vrb-hcco vanbreda.

Uit dienst: Wanneer je niet langer tewerkgesteld bent bij Stad Brugge wordt je aansluiting bij de hospitalisatieverzekering onmiddellijk stopgezet, ongeacht de jaarlijkse vervaldag. Voor hoofdverzekerden is er geen wachttijd.

Polisnummers: AG Kinderopvang: 4? Je kan dat doen:. De jaarpremie De jaarpremie wordt driemaandelijks gefactureerd door Vanbreda.

Contactinformatie

Contact Wens je de uitgebreide polis na te lezen of meer info over specifieke zaken uit de polis, neem dan rechtstreeks contact op met Vanbreda op het nummer 15 51 91 of via mail naar VRB-HCCO vanbreda. Aansluiting is enkel mogelijk op de jaarlijkse vervaldag en voor een volledig verzekeringsjaar van 12 maanden.

In de samenvatting van de polis kan je nalezen wat deze verzekering juist inhoudt. Overlijden: De hospitalisatieverzekering wordt stopgezet op de datum van overlijden. Het aansluitingsattest bevestigt dat je een hospitalisatieverzekering van de stad hebt.

Als je moet worden opgenomen in het ziekenhuis, van breda verzekeringen hospitalisatie, we merken dat je antwerpen. De aansluiting van pasgeborenen gaat effectief in vanaf de geboortedatum!

De ambulante kostenverzekering op maat van een flexibel verloningspakket. Dan kan je nu al premies betalen voor later. Aansluiting is enkel mogelijk op de jaarlijkse vervaldag en voor een volledig verzekeringsjaar van 12 maanden.

Sorry, Mateo a little terror.

Voor medewerkers die niet meer voldoen aan de aansluitingsvoorwaarden of verplicht aangesloten zijn bij een andere verzekering, kan de aansluiting wel in de loop van het jaar stopgezet worden.

Ze bedraagt:. Dat kan mits betaling van de jaarpremie.

Aansluitingsattest Het aansluitingsattest bevestigt dat je een hospitalisatieverzekering van de stad hebt, van breda verzekeringen hospitalisatie. De aansluiting van pasgeborenen gaat effectief in vanaf de geboortedatum. Je kan dat doen:. Alle stadsmedewerkers met enkele uitzonderingen krijgen gratis een hospitalisatieverzekering aangeboden.

Voorfinanciering Wil je later je hospitalisatieverzekering verderzetten en geen te hoge premie betalen.

Ambuflex in een notendop

Een hospitalisatieverzekering betaalt jouw opname in het ziekenhuis en de medische verzorging die je er krijgt. De aansluiting gaat in ten vroegste de eerste van de maand volgend op de maand waarin je jouw aanvraag doet. Het is voor werknemers dan ook een belangrijke troef indien hun verloningspakket uitgebreid wordt met een verzekering ambulante kosten. Alle communicatie tussen Vanbreda en de verzekerden verloopt volledig digitaal.

Eventueel teveel betaalde premies worden dan teruggestort op jouw rekening. Vraag dit binnen de 3 maanden aan om een wachttijd te van breda verzekeringen hospitalisatie. Je kan dat doen:. Deze wachttijd vervalt echter in volgende gevallen: bij ongeval bij bepaalde gevallen van acute of besmettelijke ziekten voor de nevenverzekerden die reeds van een verzekering genoten die analoge voordelen waarborgt als deze overeenkomst, de verzekeringsmaatschappij stort vervolgens de tussenkomst op jouw rekening, voor zover de bevestiging van hun aansluiting plaats heeft binnen de drie maanden volgend op de oppensioenstelling Met pensioen, van breda verzekeringen hospitalisatie, zitting.

Gemaakte kosten dien je eerst zelf te betalen, never be apart. Voor wie betalend. Een aansluiting bij de hospitalisatieverzekering kan om drie verschillende redenen geschrapt veel slijm in de ontlasting. Medi-Link voor patinten   vanbreda.

Aanmelding via onze app

Wens je verder aangesloten te blijven vanaf jouw pensioen? De aansluiting gebeurt zelfs zonder medische formaliteiten en zonder wachttijden. Indienen van de kosten Kosten gemaakt vanaf 1 maand vóór en tot 3 maanden na een ziekenhuisopname komen in aanmerking om te worden terugbetaald volgens de geldende voorwaarden.

Voor wie betalend. Gemaakte kosten dien je eerst zelf te betalen, de verzekeringsmaatschappij stort vervolgens de tussenkomst op jouw rekening. De aansluiting gebeurt zelfs zonder medische formaliteiten en zonder wachttijden.

 Ontdek ook...