Welke externe harde schijf voor apple

10.10.2019
Auteur: Miryam

Ruim dus ook geregeld het geheugen van uw computer op door zware bestanden te verplaatsen naar uw desktop harde schijf. Vandaag Ophalen De USB 3.

Het is een feilloos product dat tegelijkertijd tegen een schappelijke prijs op de markt wordt aangeboden. Hij voelt stevig aan en weegt niet veel. Je kan gelijk je bestanden erop zetten met je USB 3.

Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. Seagate Externe harde schijven.

USB-versie: 3. Er is maar een nadeel van de WD Elements Portable. Kleur Uitleg? Zeer goed te gebruiken voor Macbook. Eenvoudig en mooi Aansluitingen en snelheid Klein formaat, grote capaciteit Bescherm je harde schijf. Maar al snel zorgt multimediagebruik ervoor dat u extra opslagcapaciteit nodig hebt.

We posten niks op je tijdlijn, beloofd.
  • Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Een retourdeal is een artikel dat door een klant is geretourneerd.
  • Gebruik deze harde schijf dan ook niet voor normale opslag.

G-Technology 1. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Hiddn 2. Kleur van het product: Zwart… Meer.

Om te zorgen dat we Macworld. Bekijk alle portable harde schijven. Daarnaast is de schijf overal voor te gebruiken en heeft die mogelijkheid voor heel veel opslag.

Een van de weinige externe harde schijven die niet geformatteerd hoeft te worden welke externe harde schijf voor apple je hem bij je Macbook kan gebruiken.

Daarnaast is de schijf overal voor te gebruiken en heeft die mogelijkheid voor heel veel opslag? Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Allereerst is de prijs redelijk hoog! Netto heb je daarom iets minder opslagruimte dan op de doos staat. Onze keuze voor een Windows externe harde schijf voor grafisch professionals.

Retourdeal

Met de LaCie Mobile Drive kun je eenvoudig en snel extra opslagcapaciteit toevoegen aan bijvoorbeeld je desktop of laptop. Bel onze expert op 02 00 00 Open ma. Er is wel een 4 TB versie maar die is momenteel niet beschikbaar!

Een stijlvolle en compacte externe harde schijf voor Mac.

Producten vergelijken Comparer produits. Er is maar een nadeel van de WD Elements Portable? Home Harde schijf - Opslag Externe harde schijf Hoe een harde schijf kiezen. Om een idee te krijgen: een video van 15 minuten gefilmd met een HD videocamera neemt ongeveer 1 Gb in! Would you rather see it in English.

APPLE IPHONE 7 BLACK 32GB

Een harde schijf is onmisbaar als u multimediabestanden onderweg wilt meenemen. Tweedekans Uitleg. Externe harde schijven - USB 2. Avondbezorging Kleur van het product: Wit… Meer.

Het voordeel van de mobiele variant laat zich raden, die is klein en licht waardoor je hem altijd kunt meenemen. Review score 3 van de 5 sterren? Je topic is geplaatst. Uiterlijk zaterdag in huis Je geeft het artikel een tweede kans en geniet van voordeel:! Echter is de Seagate Backup plus wel een perfecte match voor je Macbook. Of vind de harde schijf die u nodig heeft via onze hardeschijfwijzer, welke externe harde schijf voor apple.

Amac, Apple Premium Reseller

Met een gewicht van slechts een tiental gram zijn SSD schijven de lichtste en compactste op de markt. Denk hierbij aan je PS4 of XboxOne. Meer Minder.

Om het systeem te gebruiken moet je een PS4 of Xboxone hebben! Meer verkopers vanafDe Seagate Game-Drive. De HDD's worden diagonaal gemeten in inches.

 Ontdek ook...