Live tour de france kijken op ipad

10.10.2019
Auteur: Zuzanna

Helaas is de app niet geschikt gemaakt voor tablets waardoor het geheel nogal onoverzichtelijk en niet gebruiksvriendelijk oogt. Eerder was de app nog betaald, nu gelukkig gratis dankzij de sponsoring van Skoda.

De app van NUsport houdt je op de hoogte van alle sporten, dus ook van wielrennen. Je kunt ook meedoen aan een Tour Poule, waarmee je een fiets kunt winnen. Tour Tracker biedt voorbeschouwingen, analyses, live commentaar, video's, GPS tracking van renners en veel meer. Volgend jaar is er weer een Tour de France. Tour Tracker is geschreven en wordt beheerd door een kleine groep gepassioneerde wielerfans en oud-renners en we werken er continue aan om de app te verbeteren en nieuwe inhoud toe te voegen.

Ook stuurt deze app meldingen van de resultaten. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Download hier de Tour Tracker AndroidiPad. Kruijswijk hoopt al op meer: 'Maar ga hiervan genieten'. Meer berichten tonen. Categorien Apps. Je aanmelding is helaas niet gelukt.

Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Bekijk de ritten van opzij en geef renners individueel opdrachten voor het teambelang. Download hier de AD.
  • Vanaf 7 juli is Frankrijk het decor voor een van de grootste sportevenementen van de wereld: de Tour de France.
  • De wedstrijden spelen zich af in 30 verschillende omgevingen en je hebt renners tot je beschikking.

De NOS is net als voorgaande jaren de partij die alle officiële beelden uitzendt. Ineos-ploegleider Knaven: 'Was lastig om Alaphilippe uit geel te krijgen'. Tour de France nieuws en standen volgen Heb je niet de juiste databundel om de Tour de France live te kunnen volgen, heb je behoefte aan een tweede scherm tijdens de uitzending of wil je informatie en nieuws erop naslaan?

Probeer het later nog eens. En er zijn diverse apps om nieuws, interviews en uitslagen te bekijken van de ronde van Frankrijk.

De officiële Tour-applicatie van de Tour-organisatie is gesponsord door Skoda.

Als je dus alleen meldingen wil over het wielrennen, dan kan je dit exact zo instellen. Meestal focust deze app zich op nieuws en politiek, er is achtergrondinfo over de vertrek- en aankomstplaatsen en een overzicht van alle live tour de france kijken op ipad en renners.

Er is een tijdschema per etappe, doelsoorten zijn lokaal uitgestorven of hebben juist nieuwe gebieden weten te koloniseren. Reageer Annuleer antwoord Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Met de apps voor live kijken kun je in alle gevallen de Tour de France volgen.

Tour de France Tour Tracker (Skoda)

Deze browser wordt niet ondersteund voor het spelen van video. Met de canaldigtal app ook gewoon in buitenland kijken. Ewan: 'Had bij het opdraaien van de Champs-Élysées al tranen in mijn ogen'. Hier vind je live statistieken van de Tour de France, bijvoorbeeld de locatie en voorsprong van alle renners en de officiële klassementen.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven. Cyclingoo: Vuelta Ook geeft Tour Tracker van CyclingNews. Nieuws Wanneer komt de nieuwe iPhone uit. Laat het ons weten. Meer informatie over tekstopmaak.

Vermaak omtrent de Tour de France op iOS Apps die je niet perse nodig hebt om meer uit de Tour de France te halen, maar die het wel leuker maken.

Heb je niet de juiste databundel om de Tour de France live te kunnen volgen, heb je behoefte aan een tweede scherm tijdens de uitzending of wil je informatie en nieuws erop naslaan?

Workshops Zo start je je eigen podcast! Je kan wedstrijden live volgen met berichtgeving, sociale mediaberichten, de tijden, een kaart en een grafiek van de rit.

De app van NUsport houdt je op de hoogte van alle sporten, dus ook van wielrennen. Albert 06 juli - Webhosting door Zylon. Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Daarnaast kun je ook de NOS-app raadplegen. Tour de France livestream Vanaf 7 juli is Frankrijk het decor voor een van de grootste sportevenementen van de wereld: de Tour de France?

Dan prepapeer je de app met twee schermtaps voor de volgende grote wielerronde.

Schermafbeeldingen

Workshops Door Sven Lamers 29 juni 2 min. Hier vind je live statistieken van de Tour de France, bijvoorbeeld de locatie en voorsprong van alle renners en de officiële klassementen. Als je er klaar voor bent om op kop te rijden, biedt de app meerdere niveaus van verslaggeving om uit te kiezen.

Ook geeft Tour Tracker van CyclingNews.

Met de Eurosport-app kun je eenvoudig de Tour volgen. De reactie van Ineos-ploegleider Servais Knaven na de laatste etappe van de Tour. Volg GratisSoftware.

 Ontdek ook...