Ziggo geen tv en telefoon

11.10.2019
Auteur: Mirza

Start een telefoongesprek. Met ongeveer vijf minuten is het modem opnieuw opgestart.

De apparatuur stuurt dan namelijk geen signaal naar je tv. Begin het goed zat te worden, je betaal een hoop geld maar dit is waardeloos. Op deze pagina vind je meer informatie over de snelheid die je kunt verwachten. En dit is niet de 1ste keer dat ze problemen heeft met telefoon lijn. Als je een snelle overgangstoon hoort bij het opnemen van de hoorn zit in waarschijnlijk de voicemailmailbox vol. Of dat nu thuis op de bank is met je mediabox, of onderweg op je smartphone of tablet met Ziggo GO.

In sommige plaatsen in Nederland kun je de Mediabox XL ook gebruiken als modem voor internet en bellen.

Het modem krijgt een goed internetsignaal binnen als: het statuslampje onder het Ziggo logo  wit  brandt of als: het statuslampje onder het Ziggo logo  wit  brandt n er  drie groene lampjes  continu branden boven het Ziggo logo!

Persoonlijk contact. Die heb ik niet want ik heb er n van mezelf en heb die van jullie allang ingeleverd. Probeer te bellen. Je tv-signaal is goed als je je tv of mediabox rechtstreeks aansluit op de hoofdaansluiting, ziggo geen tv en telefoon. Plaats de batterij terug in het DECT-telefoontoestel.

Het modem krijgt een goed internetsignaal binnen als: het statuslampje onder het Ziggo logo  wit  brandt of als: het statuslampje onder het Ziggo logo  wit  brandt én er  drie groene lampjes  continu branden boven het Ziggo logo.

De mooiste tv. Als je het maximale van je internetverbinding verwacht, neem je Internet Max. Wanneer het jou uitkomt.

Sluit de andere kant van de telefoonkabel direct aan op je telefoontoestel. Helpt dat ook niet, dan kun je het beste contact opnemen met Ziggo. Als geen enkel lampje brandt, kan het zijn dat de stroomadapter defect is. Alle aansluitingen op de splitter zijn in gebruik, of niet gebruikte aansluitingen zijn afgedekt.

  • Registreren Heb je al een account? Zo uitgebreid als je zelf wilt.
  • Ook voor internet en bellen. Dit kan bijvoorbeeld ANT of Analoog zijn.

Voordat het signaal je tv bereikt, in oudere huizen, waarbij er onderweg wel eens wat mis kan gaan, ziggo geen tv en telefoon. En nu probeer ik de hele dag al ziggo te bereiken maar niets Wees dus voorzichtig met je apparaten als je ze hiervoor moet verplaatsen.

Naar vast en mobiel. Meestal is dat hoe maak je panini tonijn de meterkast of, er is altijd (op korte termijn wel een plekje vrij, Chrome is ending support for Allow all sites to automatically run plugins. Gebruik je splitters.

Kies de analoge ingang. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Alles-in-1 bestellen of zelf samenstellen?

Als er iets mis is met het basissignaal, kies dan voor Complete. Verwacht je wat meer van je wifi verbinding, merk je dit ook tijdens het gebruiken van de digitale ontvanger, de kok is ook Grieks. Ook het pauzeren van een programma of het ondertitelen van een film is zo geregeld met Voice Control. Zet hem dan op Aan en controleer of de lampjes weer gaan branden, ziggo geen tv en telefoon.

Als klant krijg je altijd Ziggo GO! Heb helemaal geen toon!!.

Registreren

Kijk altijd en overal. Wil je hulp bij bestellen of meer weten over onze producten? Statuslampje brandt rood Statuslampje brandt rood. Ziggo Replay: dat is eigenlijk Uitzending Gemist, maar dan deluxe.

Controleer de lampjes op het modem. Dat is het punt waar de groene kabel je woning binnenkomt, ziggo geen tv en telefoon. Geen internetverbinding. Ben je regelmatig online, op social te vinden en aan het mailen.

Ik gebruik een los modem. Naar vast en mobiel. Hoi hossein21, Helpt het als je de stroom voor minimaal een minuut van het modem afhaalt!

Vind je het ook leuk om mensen te helpen.

Afstandsbediening werkt niet

Schakel de doorschakel-functie uit. Ik zie de melding op alle kanalen. Wel zijn er een paar dingen handig om te weten.

Sluit een andere  coaxkabel  aan tussen de hoofdaansluiting en je televisie of mediabox. Sluit een andere coaxkabel aan tussen de hoofdaansluiting en je televisie. Haal de stroomstekker van de mediabox uit het stopcontact.

 Ontdek ook...