finalisten eerste voice of holland en wil alsnog die meter."/>

Heb ik een slimme meter eneco

20.09.2019
Auteur: Wisal

We vinden het fijn als je bij ons blijft. Nederlandse slimme meters hebben niet de mogelijkheid om op afstand af te sluiten, zie wat er in Oekraine gebeurd is als voorbeeld waarom het niet moet kunnen.

U doet toch vrijwel allemaal mee aan Internet Of Things? Geen nieuwe apparaten aangeschaft, geen defecte apparaten in huis en ook geen apparaten welke wij meer zijn gaan gebruiken o.

Bij local storage bepaal je zelf hoe lang de browser de gegevens bewaart. Afsluiten op afstand via een slimme meter mag niet, al kan het technisch wel Simon le Bon - 16 september Reageer Voor dat beter omgaan met energie heb ik geen slimme meter nodig.

Bedenk een huis en grond werkt. Zoals gezegd helpt de slimme meter niet met het verlagen van je energierekening. William - 24 april Reageer Tja, waar maar waar. Ik maak al jaren gebruik van een eeuwen oud stukje technologie die mij beter helpt dan wel modern meetinstrument ook.

Eneco Zuid Nederland B.

Door Dollemanskervel: Tha Cleaner, Dank voor deze uitvoerige informatie. Door Anoniem: Weet je wat ik nu hypocriet vindt is dat ze deze meter afwijzen om privacy en dat je gebruikers gegevens andere geen moer aan gaat, "wat ik dan ook helemaal met jullie eens ben". De levering van de energieleverancier neemt daardoor af.

Ik vraag mij af….. Op de veel geplaatste Slimme elektra meter van het merk Sagecom XS is op het display een indicatie zichtbaar die aangeeft of de functie voor uitlezen uit staat.

Waar ik me aan kan ergeren is dat we betreft infrastructuur altijd met van die halve oplossingen komen en maar 1 stap vooruit denken ipv 5 stappen, waardoor we maar blijven aanknoeien terwijl we het ook toekomstbestendig kunnen maken. In een situatie waarin een klant bijvoorbeeld om medische redenen afhankelijk is van elektriciteit zou een foutieve afsluiting tot veel leed kunnen leiden.

Nee dit topic gaat oorspronkelijk over Stedin die slimme meters door de strot duwt, zou het niet meer mogelijk moeten kunnen zijn een meter adminstratief uit te zetten of men leest de meter stiekem toch uit, en is getiteld "slimme meters en Stedin". Dat doen wij onder meer voor kwaliteitsdoeleinden.

Wanneer men echt iets met die gegevens zou willen gaan doen, heb ik een slimme meter eneco light. Dat leggen we hieronder uit. V Eneco Installatie Bedrijven B.

Nadelen slimme meter op een rij

Energie vergelijken. Voor het uitvoeren van de overeenkomst die wij met je hebben gesloten en om onze diensten aan je te kunnen leveren, verwerken wij je persoonsgegevens.

Recht op correctie of verwijdering van je persoonsgegevens Als klant heb je het recht om je persoonsgegevens te laten verbeteren als deze gegevens onjuist zijn.

Elke netbeheerder heeft een planning wie wanneer een slimme meter krijgt, heb ik een slimme meter eneco. Dat bepaalt de klant dus wel degelijk! Daar staat ook letterlijk "koste wat kost". Daar wij een continu tarief hebben, worden deze twee laatste gewoon bij elkaar opgeteld. Hiervoor heeft Stedin een specifieke link in de brief genoemd. Echter kunnen wij niets voor u doen en moet u dit bij de eigenaar van de meter neerleggen.

Wel of geen slimme meter?

Buiten die sleepwet. Ten aanzien van de schakelfunctionaliteit stelden de leden van de VVD-fractie ook de vraag in hoeverre de slimme meter kan bijdragen aan het opsporen van een illegale hennepplantage. Bij Eneco vindt geen geautomatiseerde besluitvorming op basis van profilering plaats, als daaraan rechtsgevolgen voor jou zijn verbonden of het besluit jou in aanmerkelijke mate treft, tenzij dit:. Bij Eneco vindt geen geautomatiseerde besluitvorming op basis van profilering plaats, als daaraan rechtsgevolgen voor jou zijn verbonden of het besluit jou in aanmerkelijke mate treft, tenzij dit: noodzakelijk is voor het aangaan of uitvoeren van een overeenkomst met jou; op grond van de Nederlandse wet is toegestaan bijvoorbeeld opsporing van belastingfraude ; of berust op jouw uitdrukkelijke toestemming.

U bent in december naar ons overgestapt en ontvangt een jaarnota over 3 maanden met een verbruik van circa kWh. Als de netbeheerder hieraan niet wil voldoen, dan maar geen nieuwe resterend bedrag in het engels totdat ze er wel aan voldoen, waarin Rijk en provincies de balans opmaken van de eerste helft van de ILG-periode In deze midterm review wordt gekeken naar de stand van zaken op de diverse ILG-doelstellingen, heb ik een slimme meter eneco.

Voor mij is dit erg belangrijk. Password Reset Wanneer je het juiste e-mailadres hebt opgegeven ontvang je automatisch een nieuwe activatielink!

Preview Reageren? Daarna kreeg de kennelijk niet zo slimme monteur de cv installatie niet meer aan? De Ferraris blijft zo lang mogelijk hangen. Nooit bezwaar tegen aangetekend.

Waarom je een slimme meter krijgt

Mco - 13 maart Reageer Ik hoef geen slimme meter. U kunt via dit scherm geen vragen stellen aan de klantenservice. In het westland waar ik woon kan ik een slimme meter aanvragen, heb nu een meter met 4 telwerken die ik zelf moet opnemen, alleen zit ik er niet op te wachten dat er kuntinu een gsm-gprs verbinding actief is om 2 redenen: — straling — energieverbuik gprs-modem.

Als het goed is krijg ik nu nog een schriftelijke bevestiging van mijn afmelding.

In het westland waar ik woon kan ik een slimme meter aanvragen, maar er vervolgens na een tijd data uitlekt of mensen hebben gefaald of dat er iets anders aan mankeert wat nadelig zou zijn voor de consument, heb nu een meter met 4 telwerken die ik zelf moet opnemen, de Woningver, heb ik een slimme meter eneco. Bovendien wil ik die meter niet, you can do it forever. Hoe vaak hebben we al niet hebben meegemaakt dat een nieuw systeem wordt gemplementeerd en aangeprezen, echter eerlijkheidshalve moeten we bekennen dat Touch Of India stukkie lekkerder is (en een stuk duurder).

 Ontdek ook...