Houten bed met lades ikea

09.10.2019
Auteur: Xavier

Sluiten Excuses, er is een technisch probleem. Bekijk ons uitgebreid assortiment tweepersoonsbedden in alle mogelijke stijlen, kleuren en materialen, zoals hout, fineer of staal.

Van de designafdeling naar een appartement. Een bed dat zich aanpast aan elk interieur, hoe groot of klein ook, en waar je net zo makkelijk een 1-persoons- of 2-persoonsbed van kan maken. Meer Tweepersoonsbedden. Breedte:  83 cm. Dit product bestaat uit meerdere pakketten. Milieu Vernieuwbaar materiaal hout.

Op de IKEA website gebruiken we cookies. Ladediepte binnenkant :  59 cm. De middenbalk is nodig voor de stabiliteit en om de matrassen op hun plaats te houden. Hoogte: 10 cm. Pakketten: 2. Lekker knus dankzij onze comfortgids.

  • Milieu Vernieuwbaar materiaal hout.
  • Hoogte: 10 cm. Afnemen met een doekje met wat mild schoonmaakmiddel.

Bekijk onze bedden voor 2 personen per maat. Breedte:  83 cm. Neem een kijkje en dommel lekker in. Welkom Producten Bedden en matrassen. Function solution. Breedte: 78 cm.

  • Exclusief lattenbodem, matras en bedtextiel. Lattenbodems: - Kies Lattenbodems Sluiten - Geselecteerd.
  • Matrasbreedte:  cm. Pakketten: 1.

De compacte vorm is perfect voor krappe ruimtes houten bed met lades ikea een laag plafond, latex of foam. Door de wielen zijn de opberglades eenvoudig onder het bed vandaan en weer terug te rollen. Binnenvering, zodat je de ruimte op de beste wijze kan benutten. Vrije hoogte onder meubel:  20 cm.

Er zijn dus andere meubelen die bij de stijl van je tweepersoonsbed passen. Wit gelazuurd eikenfineer Geselecteerd.

Breedte: 21 cm. Nadrogen met een droge doek. Formaat product. Milieu Vernieuwbaar materiaal hout.

Lees meer over dit product Meer over duurzaamheid, materialen en design. Lees meer. Sluiten Excuses, er is een technisch probleem. Ze passen perfect in de ruimte houten bed met lades ikea het bed en sluiten aan de zijkanten mooi aan. Je krijgt er bovendien ruime lades bij die zacht en licht op wieltjes lopen!

Bedden met lades

Het is belangrijk voor de veiligheid dat de poten van het bovenste bed stevig in de openingen van het onderste bed staan. Sorry, dit product is niet online te koop, controleer of het te koop is in de winkel bij jou in de buurt. Neem een kijkje en dommel lekker in. Meer matrassen bekijken.

Perfect voor het opbergen van dekbedden, kussens en beddengoed. Dit product bestaat uit meerdere pakketten. Gewicht:. Je krijgt er bovendien ruime lades bij die zacht en licht op wieltjes lopen. Hoogte: 9 cm. Breedte: 22 cm Hoogte: 10 cm Lengte: cm Gewicht: Gebruik onze planner om houten bed met lades ikea eigen combinatie te ontwerpen Open de planner.

Lees meer over dit product

Door het hoge hoofdeinde kan je goed zitten in bed - met een paar kussens achter je rug heb je een comfortabele plek om te lezen of tv te kijken. Door de wielen zijn de opberglades eenvoudig onder het bed vandaan en weer terug te rollen. Exclusief lattenbodem, matras en bedtextiel.

Verhoogd hoofdeinde:  cm. Lees meer over dit product Meer over duurzaamheid, materialen en design. Dat zijn heel wat vereisten.

 Ontdek ook...