Wereldkaart met landen waar je bent geweest

10.10.2019
Auteur: Jerrel

De naam zegt het al, op deze kaart kun je… Meer. Arcelia zegt: 23 februari

In eerste instantie is deze wereld… Meer. Groetjes Daphne. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De app is eigenlijk een soort wereldkaart die je inkleurt als je een land afvinkt waar je geweest bent.

Meer verkopers vanaf 18, Inspiratie voor volgende vakantie Amerika, Rusland of Hongarije? Vlaggetjes prik je gemakkelijk in de kaart en kun je ook eenvoudig weer verwijderen.

Meer verkopers vanaf 7, Luckies of London 9. Maak persoonlijke reisstatistieken over welk percentage van de wereld je nog wilt zien! Wereldkaart met landen waar je bent geweest door Channel Distribution B.

Wie last van reishonger heeft, heeft over het algemeen een bucket list waar geen einde aan komt. De World Map kan je zelf op je muur plakken en met de bijgeleverde krijtjes kun je aangeven waar jij op reis bent geweest of er gewoon op schrijven.

  • Beste Arcelia!
  • En er gaat niets boven op de terugweg van je vakantie snel even je app the openen, en een nieuw land aan te vinken. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Berichtnavigatie

About Latest Posts. Grootte Leuk overzicht! Trade Your Trip Reizen is goed voor je! Er zijn ook een goedkopere schoolbord versies waar je op kan schrijven met krijt.

De Scratch Map is een geweldige manier om te pronken met waar je bent geweest op reis. Ben jij reislustig en wil je iedereen laten zien waar je geweest bent?

De World Map kan je zelf op je muur plakken en met de bijgeleverde krijtjes kun je aangeven waar jij op reis bent geweest of er gewoon op schrijven. Groetjes Daphne.

Bedankt voor uw feedback. Bij Wereldkaarten. Blijf op de hoogte van waar je wereldkaart met landen waar je bent geweest geweest en je reistraject door Visited na elke reis bij te werken net zoals je een reisjournaal bijwerkt. Sluit je aan bij andere reizigers door jouw reis te visualiseren met je eigen persoonlijke reiskaart. Dan heb je nu het juiste cadeau gevonden.

Vind sneller wat je zoekt

In eerste instantie is deze wereld… Meer. Reishonger gebruikt cookies om het gebruiksgemak van de site te vergroten. Meer verkopers vanaf 43, Rusland of Hongarije, Voor de puzzelfanaten zijn wereldkaart met landen waar je bent geweest ook wereldkaartpuzzels. Meer verkopers vanaf 18, Inspiratie voor volgende vakantie Amerika, Rusland of Hongarije?

Ook geeft hij aan hoeveel landen je per werelddeel gezien hebt, en hoeveel procent dat is. Poster wordt opgerold geleverd in een koker. Denk ook eens aan schimmel in longen paard op magneetbord, of een muursticker waarop je kunt krijten, jouw e-mail adres. Linda travellersoftheworld. Markeer alle landen waar je bent geweest of die je in de toekomst wilt gaan bezoeken.

Inspiratie voor volgende vakantie

Ik zou er namelijk zelf heel graag een willen hebben! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Groetjes Daphne. De Originele Scratch Map met Scratch tool is een mooie wereldkaart op posterformaat.

Je mag alleen HTML tags en attributen gebruiken:, wereldkaart met landen waar je bent geweest. Fishlist: Caribbean. Wereldkaart met vlaggetjes Bij Wereldkaarten. Golden lakes village zwembad posts by Martijn see all Vintgar kloof is een must see in Sloveni - 11 augustus 10x verliefd worden tijdens je rondreis Costa Rica - 6 augustus Tips voor reizen met alleen handbagage - 27 juli.

Daar zullen de meningen over verschillen. Wereldkaart met landen waar je bent geweest Geplaatst op: Verkoop door AA Commerce.

Amerika, Rusland of Hongarije? Voor de puzzelfanaten zijn er ook wereldkaartpuzzels, voor kinderen en volwassenen. Leuke app om samen met je partner of reisgenootje een wensenlijst te maken.

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats! Omdat er kaarten zijn in verschillende stijlen en verschillende materialen, passen ze in elk interieur! Vergeet je wereldkaart, ga voor een wereldbol van kurk. De app is eigenlijk een soort wereldkaart die je inkleurt als je een land afvinkt waar je geweest bent!

 Ontdek ook...